Intervista e plote ne Express Roze

Gjithcka rreth projektit me te ri “Se c’mu desh”,

-Ke menduar ndonjehere te ndryshosh zhanrin dhe stilin?

-Kush i kompozon kenget?

-sa je i kenaqur nga perfitimet qe sjell tregu muzikore kete kohe?

-projektet ne vijim

Keto dhe shume tema rreth karieres ne videon ne vazhdim.

 

 

Kliko tek linku per ta shikuar intervisten e plote

https://youtu.be/BAnBj_ACg1Q?t=43m16s