Albumi me i ri – Nuk ta fal-

“Nuk ta fal” mban titullin albumi me i ri.

Nga sot mund ta gjeni ne te gjitha pikat e shitjes ne Kosove.Produksioni i autorizuar “Eurolindi”.

Shume shpejt edhe ne Shqiperi dhe Maqedoni.

Gjithashtu albumi do te distribuohet edhe ne iTunes mundesuar nga Online Music.

Ky eshte albumi i 3-te me rradhe i realizuar pas albumit “Bindem” dhe “Shkurt dhe Shqip”